2024. április 28. (vasárnap) Valéria

Hírek

2017. 08. 18. 11:45:04

Tehetségeink a megyei programban

Ahogy arról az érintett gyermekeink és szüleik már bizonyára értesültek, elindult a Kecskeméti Régió Tehetséggondozási Programja, amiben természetesen a Bajai LSE ifjú labdarúgói is részt vesznek. Egyesületünk utánpótlás edzője, Csengő Tamás az alábbi levelet küldte az ügyben Goretich Krisztiánnak:

Tisztelt Goretich Krisztián!

Nagy öröm a Bajai Labdarúgó Sportegyesület számára, hogy legtehetségesebb játékosai részt vehetnek a Kecskeméti Régió Tehetséggondozási Programjában! Természetesen Egyesületünk mindenben segíti az Önök munkáját a csoport, illetve az alközponti válogatottak kialakításában.

Az elmúlt pénteken – 08.11. – telefonon próbáltam elérni Önt. Szerettem volna részletes tájékoztatást kérni a jövő heti programmal kapcsolatban (pl.: időpont, helyszín…). Ez a telefonbeszélgetés nem jött létre, így a játékosok szüleinek sem sikerült érdemi információt adnom.

Mellékeltem egy táblázatot a legtehetségesebb gyerekek névsorával, adataival.

Amennyiben a táblázatban szereplő gyermekek meghívást kapnak a kiválasztó edzésekre, és a szüleik is beleegyeznek, úgy játékosaink a Bajai LSE által biztosított kísérő edző társaságában az edzésen részt vesznek.

Egyesületünk kérése a későbbiekre való tekintettel az lenne, hogy a jövőben ne a játékosokat illetve a szülőket keressék a Programmal kapcsolatban, hanem az Egyesület alkalmazottjait. Az iroda@blse.hu  email címre érkező üzenetekre készségesen válaszolunk, és mindenben segítjük a munkájukat.

Üdvözlettel:

Csengő Tamás

Bajai Labdarúgó Sportegyesület