2024. április 28. (vasárnap) Valéria

U-17

2013. 02. 26. 8:46:44

Edzőmeccsek

Négy meccset játszottunk a téli felkészülés alatt!

2013. február 2-án léjátszottuk az idei első előkészületi mérkőzésünket, ellenfél a velünk egy bajnokságban szereplő nagybaracskai HÍD SC volt.

Sajnos betegek és sérültek miatt csak két mezőny- és egy kapuscserénk volt, de a mérkőzés elérte a célját. Kezdésnek nem volt rossz amit láttam, bár amíg ellenfelünk bírta erővel, megnehezítette a dolgunkat. Egy új felállási formával kísérleteztünk az első félidőben, több- kevesebb sikerrel. Eddigi meccseinken a 4-2-3-1-et játszottunk, most belekóstoltak a srácok a 4-4-2-es rendszerbe. Voltak bíztató jelek, de úgy látom a régi formáció sokkal jobban a kedvükre való volt. Az eredmény egyébkét 4-0 lett a javunkra, a gólokon Topálszki, Kiss T., Lentner és Fehérvári osztozott.

A Híd SC után a Szeremle ificsapatát (U19) fogadtuk a szigeten, sajnos nagyon sáros, rossz talajú pályán. Végig mi próbálkoztunk a játékkal, ami általában sikerült is, de az elején meglátszott, hogy melyik csapat a frissebb. Vezettek is 2-0-ra, két óriási védelémi hibából. Mi folytattuk a játékot és végül kiegyenlítettük, úgy, hogy a meccs végére jóformán csak az ellenfelünk térfelén pattogott a labda. A végeredmény 3-3 lett, a gólokon Szabó A. (2) és Fehérvári osztozott.

 Jött a következő megmérettetés, ahol sajnos más irányú elfoglaltságom miatt Evanics Zolinak kellett vezetnie a csapatot, a Videoton U16-os csapatánál értünk el 3-3-as döntetlent úgy, 2-0-ra is vezettünk. Az első félidőben az új rendszerben játszott letámadás meghozta az eredményét-a vezetést. A második félidőben minden csere játéklehetőséget kapott, az így kicsit felforgatott csapat már "csak" egy döntetlenre volt elegendő az Nb-I-es ellenféllel szemben. Góljainkat Lentner Ákos szerezte.

 A bajnoki rajt előtti utolsó mérkőzés Szekszárdon volt, sajnos 5-3-as vereséget szenvedtünk, de a letámadások itt is meghozták a várt eredményt, csak a megszerzett labdákból nem sikerült pontos befejezést kihozni, elmaradtat a gólok. Ezt kell még sulykolni! A gólokon Kiss T. , Martalics B. és Gombás B. osztozott.

A héten megkezdjük menetelésünket, vasárnap Szentlőrincre utazunk!