2024. április 27. (szombat) Zita

U-8

2015. 01. 26. 16:58:39

Horfer-serleg utánpótlás torna

Január 21-én a Bajai LSE U8-as korosztálya utánpótlás tornán vett részt. A szervezők sajnos egy nappal előtte értesítették az egyesületet, hogy van még szabad hely a tornán. A sok betegség miatt csak kevés gyerek tudott elutazni, de ennek ellenére a csapat tisztességesen helyt állt.

A nagy pálya nehéz feladatot állított a torna résztvevőinek. Első mérkőzésen egy utolsó percekben kapott góllal maradtunk alul kalocsai ellenfeleinkkel szemben. Az ezt követő két szekszárdi csapattal vívott mérkőzéseken igazságos döntetlent értünk el, majd egy győzelmet szereztünk be a Mészöly-focisuli növendékeivel szemben. Az utolsó mérkőzés három pontja a hajrában csúszott ki a kezünkből és ezzel a döntetlennel együtt a negyedik helyre érkeztünk. A tornán Juhász Balázs 7 góllal a második helyen végzett a gólkirályi címért folyó versenyben. Ezzel együtt a gyerekek teljesítményével maximálisan elégedett vagyok.

A résztvevő játékosok: Tádity Tamás, Juhász Balázs, Hársch Dávid, Könyves Álmos, Koller Dominik, Farkas Áron, Soós Flórián.

Kurucz János edző