2024. április 27. (szombat) Zita

U-15

2013. 09. 09. 11:01:50

Vereség Pécsen

PVSK-BLSE 8:3

Bajai LSE: Fehér-Felső, Józsa, Hercz (Gyurkits), Béla-Papp, Baladin(Markó), Szeibert, Németi (Kudella), Urbán-Bak. Edző: Nagy Előd

 

Jól kezdtük a mérkőzést, érvényesült a rövid passzos játékunk, majd negyed óra után elsősorban középpályán akadtak gondjaink, köszönhetően annak, hogy ellenfelünk fizikálisan sokkal erősebb volt. Sok labdát veszítettünk, nem tudtuk hatékonyan felépíteni a támadásainkat, a többnyire 1 évvel idősebb játékosokból álló ellenfél "átszaladt" rajtunk. Félidőben már 6:0 arányban vezetett a hazai csapat.

A második játékrészre változtattunk néhány poszton, letámadással akadályoztuk meg a pécsiek labdakihozatalát, aminek meg is lett az eredménye, a félidőt 3:2 arányban megnyertük, Bak Ervin, Józsa Bence és Felső Barna góljaival. Szembetűnő volt, hogy futómennyiségben is jobban bírtuk a jóval erőssebb testfelépítésű ellenfelünknél.

A focit az egész mérkőzés alatt, de különösen a második félidőben mi játszottuk, összességében gratulálok a fiúknak az akaratos hozzáálláshoz, jó volt látni, hogy van tartása a csapatnak.

Nagy Előd