2024. április 27. (szombat) Zita

U-15

2013. 09. 01. 10:21:50

Egy győzelem, egy vereség

Nagy Előd edző együttesének első két mérkőzése:

Dombóvár-Baja 1:6

A mérkőzésen Fehér Z.-Józsa, Felső, Hercz, Béla-Papp, Csincsák, Németi (Gyurkits),-Szeibert, Urbán, Bak összeállításban léptünk pályára.

A félidő elején némi mezőfölényt harcoltunk ki, a vezetést mégis a Dombóvár szerezte meg egy előrevágott labda után. A szünet előtt szép egyéni megmozdulás után Papp Roli egyenlített. A félidő 1:1 volt.A második játékrészben a játék minden elemében felülkerekedtünk, tetszetős támadásokat vezettünk és szép gólokat szereztünk. Papp Roli újra betalált, majd Csincsák Balázs kétszer, Urbán Zalán és Bak Ervin fejezte be góllal az akciónkat.

BLSE-Kaposvár 1:6

Hellenpárt-Józsa, Felső, Hercz, Béla-Papp, Csincsák, Németi (Gyurkits),- Szeibert, Urbán(Schwan), Bak összeállításban kezdtük a meccset.

Ellenfelünk a bajnoki cím egyik fő várományosaként érkezett Bajára, ennek ellenére az első félidő első 20 percében mi irányítottuk a játékot. Ezt követően kezdett érvényesülni ellenfelünk fizikális fölénye, 2 gólos előnyre tettek szert. A sérüléseknek és kevés cserénknek köszönhetően a második játékrész végére kicsit "elfogytunk", sajnos ez eredményben is megmutatkozott! A szépítő találatot azért megszereztük, Bak Ervin passzából Béla Dani volt eredményes.

Pozitívum volt, hogy játékban nem nagyon tudtak fölénk nőni, inkább csak fizikai mutatókban, köszönhetően annak,hogy míg mi 1999-2000-es születésű gyerekekből állunk, addig ők tisztán ki tudják állítani az 1999-es korosztályt.